1 februarie 2009

Prima întâlnire reală a haşdeenilor de pe LinkedIn



         Ideea deschiderii acestui blog mi-a venit după ce am descoperit pe diverse site-uri haşdeeni de prin întreaga lume care transmiteau salutări foştilor lor colegi de care nu mai ştiau nimic. Sunt sigur că toţi aceştia şi-ar dori să existe un loc unde să îi poată găsi pe toţi absolvenţii din generaţia lor. Şi nu numai pe ei, ci pe toţi haşdeenii, pentru că de fiecare dată când descoperim o persoană care a terminat Hasdeul ne bucurăm şi chiar realizăm că avem ceva în comun. Fiind îndrumaţi de aceeaşi categorie de profesori din judeţ şi anume cei mai buni, e normal ca altfel să-l priveşti şi să-l cunoşti pe cel de lângă tine.
         Postez aici câteva mesaje exact aşa cum le-am găsit :

1.
Name: artemiza-tatiana chisca (fosta anghel)
Location: strasbourg, franta
Feedback: absolventa hasdeu, promotia 1983 ma bucur ca exista acest site; imi face placere sa regasesc numele celor din generatia mea si in general ale celor pentru care buzaul ramine orasul frumos al copilariei, tineretii, iar pentru unii si al maturitatii lor (si implinirilor); salutari tuturor!
2.
Name: Georgeta (Gina) Lawrence (Oprea)
Location: Minot North Dakota
Feedback: Salut, Sunt din Buzau si am absolvit liceul B.P.Hasdeu in 1992. Nu mai stiu aproape nimic despre colegii mei de liceu. M-as bucura sa aflu informatii despre ei.cu sinceritate, Gina
3.
Name: dan
Location:Vancouver, Canada
Feedback: Hi, Cineva din promotia Hasdeu 1979 clasa Popescu "G"?
4.
Name: Ramona Georgescu
Location: New London, CT, USA
Feedback: E minunat ca cineva incearca sa-i adune pe buzoienii raspanditi prin toata lumea. Keep up the good work! Bineinteles ca si eu am terminat la Hasdeu.
5.
Name: Dragos Hau
Location: California
Feedback: Asta a fost surpriza zilei, sa gasesc Buzaul meu de bastina pe web; e o pagina buna, daca am timp o sa va trimit niste sugestii, baieti. Dar pina una alta, daca stie cineva cum pot da de GABRIEL BALABAN (Hasdeu promotia 1991 ?), il rog sa-mi dea de veste. O zi buna la toti !
6.
Name: Ghetu Calin
Feedback: Mi/ar face o mare bucurie corespondenta cu fostii mei colegi de HASDEU sau alti concitadini raspanditi de soarta in cele patru colturi ale lumii. Calin Ghetu
7.
Name: Marian
Location: Bucuresti
Feedback: Va felicit pentru pagina realizata. Nu am vazut inca tot, dar ma grabesc sa va scriu pentru a va spune ca si eu sunt buzoian, am terminat Hasdeul in 1990, la clasa celebrului "Luleata". Daca vreunul dintre fostii mei colegi de liceu vede acest anunt, poate luam legatura pentru a mai afla noutati unii despre ceilalti. Poate chiar facem o intalnire de 10 ani. De asemenea, doresc sa conversez cu oricine are ceva de spus despre Buzau (orasul si judetul). Bafta si promit ca o sa revin. Marian.

         Din păcate majoritatea adreselor de mail postate cu aceste mesaje nu mai sunt valide şi nu pot să dau de aceste persoane. Însă împreună poate o să reuşim să dăm nu numai de aceştia, ci şi de mulţi alţii. Mă bucur de faptul că se găsesc absolvenţi dispuşi să mă ajute cu acest blog... de fapt nici nu ma îndoiam de asta.
         Vineri seară a avut loc prima întâlnire reală a unui grup de haşdeeni şi anume cei de pe grupul Hasdeu de pe www.linkedIn.com. Nu am fost mulţi prezenţi, doar 5 persoane din peste 100 de pe grup, însă e un început. Foarte mulţi sunt plecaţi în străinatate şi nu pot ajunge în ţară decît foarte rar. Locaţia stabilită iniţial a fost Carul cu Bere din București, însă datorită lipsei de locuri întâlnirea a avut loc la City Grill. A fost dificil până ne-am întâlnit cu toţii, mai ales că nu ne cunoşteam bine şi schimbarea locaţiei a avut loc pe ultima sută de metri, însă datorită lui Andrei Stanciu şi a laptopului său am aflat un număr de telefon şi totul s-a desfăşurat cu bine :) . Ne bazăm pe mai mulţi participanţi la întâlnirile viitoare şi sperăm că vom fi mai organizaţi (acesta este şi scopul blogului).
         La revedere şi numai bine tuturor!

         P.S.: Pentru cei care vor să mă ajute: orice material, poză, articol, povestioară despre Hasdeu si Haşdeeni este binevenită! Tot ceea ce credeţi că ar dori să ştie şi ceilalţi haşdeeni de la voi. Sau orice fel de promovare a acestui blog.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare ! Sper să-i ajute blogul acesta. :)

Anonim spunea...

Imediat ce-mi fac niste timp o sa scriu cateva povestioare amuzante din liceu pe blog. Poti sa le preiei de acolo eventual...

Cheers,
D.