30 ianuarie 2009

Bine aţi venit!



      „Pentru ce, da’ pentru ce” acest blog ? Pentru voi, stimabililor, pentru toţi cei care aţi terminat Haşdeul şi care, sunt sigur, doriţi să păstraţi legătura cu foştii colegi, profesorii, diriginţii, prietenii alături de care v-aţi trăit anii de liceu. De ce un blog şi nu un grup de pe yahoo sau mai ştiu eu ce alt site de pe întreg internetul ăsta? Pentru că un blog este mult mai simplu de accesat decât orice grup de pe un site de care poate nu toată lumea ştie sau pe care trebuie nepărat să ai cont. Şi mai ales pentru că noi, haşdeenii, ştim să ne organizăm şi în alt fel decât restul altor comunităţi de acest fel, ştim să păstrăm legătura în „spiritul haşdeean”, aşa cum îl numea domnul Borcea Postelnicu, fostul director al Colegiului, şi mai ştim să formăm o mare familie, aceea a Haşdeenilor din toate timpurile şi de pretutindeni.


      Nu numai absolvenţi de Haşdeu aşteptăm aici, ci şi profesori, actuali elevi, aspiranţi la titlul de Haşdeean sau pur şi simplu curioşi. Cum era Haşdeul în trecut, cum este în prezent, cum credeţi că va fi, ce profesori v-au marcat plăcut (sau neplăcut :) ) existenţa şi drumul pe care l-aţi ales? Împărtăşiţi totul cu toţi ceilalţi.
      Putem să facem cunoştinţă aici precizând şi statutul nostru, anul absolvirii (după caz), ce profesori, colegi am avut. Poate îi găsim pe undeva şi-i atragem şi pe ei în comunitatea noastră :)
      Aştept nu numai prezenţa voastră aici, ci şi sugestii, recomandări, sfaturi... orice idee despre cum se poate desfăşura activitatea acestui blog. Comentariile vă stau la dispoziție.
      Să auzim numai de bine!



6 comentarii:

Anonim spunea...

Great idea! I'm curious how this blog will turn out?!

Anonim spunea...

Misto initiativa, daca pot sa te ajut cu ceva please share. Pana atunci, good luck

D.

Catalin spunea...

Hasdeanul din mine saluta ideea :)

Anonim spunea...

Îmi place foarte tare ideea ta. O să-l popularizez şi să vedem ce iese :)

Anonim spunea...

De la început, vreau să vă spun că m-aţi înnebunit cu acel"ş" obsesiv la numele lui Hasdeu. Să vă vadă Doamna Lazăr, v-ar face o morală...Mi-amintesc de prima zi în Hasdeu, cand ni s-a spus că prima regulă de a fi hasdeean e să nu scrii numele său cu "ş".Numai bine.
O absolventă a Hasdeului, promoţia 2007.

Anonim spunea...

Salut!Foarte buna ideea!Eu sunt un actual elev al "HaJdeului" (sunt la J,clasa a 10a) ce a facut clasei un blog:X si cred ca va fi foarte frumos ca dupa 4 ani si mai multi sa recitim posturile!In legatura cu generatiile hasdeului, cred ca generatia mea e ultima generatie normala,restul...praf pulbere fina din toate pctele de vedere.Ma ingrozesc mai ales clasele gimnaziale:O : in curtea scolii "putze" de a a6a adresandu-se fetelor din liceu: faaaaa vrei sa fii prietena mea?? si multe injuraturi si glume englezesti de kkt de te inchini cu ambele maini stangi!!!